arrow_drop_up arrow_drop_down

Training Bewust Kiezen

Bewustere Keuzes =  Meer Resultaat

Managers, teamleiders of HRM medewerkers bekwamen zich in de 'ins en outs' van keuzeprocessen in relatie tot menselijk gedrag en dynamiek in teams en organisaties. Zij rollen vervolgens onder supervisie het geleerde intern uit.

Ik = wederzijdse onderlinge afhankelijkheid.(S. Covey)

Leerdoel: autonomie en bewustzijn vergroten. Wat is van mij, wat van jou en wat van ons? Hoe beleven we eigenaarschap?

Verlangen = onze ultieme gevangenis én vrijheid.

Leerdoel: snappen wat ons intrinsiek en gezamelijk drijft. Willen we wel hard genoeg of zit ons verlangen ons in de weg?

Doen = kiezen én verliezen, dus het proberen voorbij.

Leerdoel: begrijpen en omarmen van de keuzeparadox. Wat zijn de consequenties van onze keuzes en hoe gaan we hier mee om?

15 jaar onderzoek en praktijkervaring komen samen

Als mijn brein zo simpel in elkaar zat als op dit plaatje, dan had ik de plank vast minder misgeslagen. Naar wens de brug over tussen gevoel naar ratio, kon dat maar! Wat wel kan is beseffen wat ons onbewust parten speelt en vervolgens deze kennis in zetten voor effectieve keuzes. Dat is het doel van deze training. 

Ruim honderd professionals in training en coaching  leerde ik deze methodiek. Al hun gerapporteerde bevindingen en al mijn ervaringen zijn opgenomen in deze training die vanaf 2018 beschikbaar is voor instellingen en het bedrijfsleven. 

Bewust leren kiezen?

Zij gingen u voor

Een aanrader!

Deze training is echt een aanrader overal waar de weg naar resultaat telt. Ik gebruik Martin's methodiek regelmatig in life planning en in organisatie ontwikkeling. Steeds sta ik weer versteld van de focus en de impact.

Jelle Bartels - Co-Founder Next Step Factory - CoachVaardig

Just let in happen!

Want some inspiration: go talk with Martin: passionate, compassionate, designer of great new things like the Wisdommarble (KeuzeKnikker) that will help to make this place a better world!

Christel Vos - Christel Clear Training and Coaching

Overal inzetbaar

Ik vind het altijd weer een feestje om samen met Martin ergens een training te geven. Verbazingwekkend hoe schijnbaar simpel het onbewuste bij deelnemers naar boven komt en hoe dit tot inzichten leidt.

Marilou van der Keur - In & Out creating focus - Keuzespecialist

Twijfel niet en kies